divendres, 12 d’octubre del 2018

Gràcies a tots els que heu fet la 54 trobada de Lourdes!

















































































Agraïment final:

Mireu, el 10 d’abril del 2016 vam celebrar aquí a Llagostera el V APLEC DE L’HOSPITALITAT. Vam ser molta colla, gairebé 200 persones, tot un repte!! Però bé, avui som gairebé 400. Us explico: Quan a principis d’ any ens van proposar a la Dolors i a mi, com a delegades de Cassà i Llagostera, organitzar conjuntament aquesta trobada, després del primer ensurt vam acceptar amb molta il·lusió.

Ens hem envoltat de gent molt maca, molt treballadora, amb empenta, i mica en mica hem anat trenant i enllestint com volíem fer la festa. Els malalts seran sempre el nostre principal tresor. I aquest any hem apostat pel jovent. Ja hem sentit els cants a la celebració de la missa. Aquest grup de joves heu estat dies assajant per avui poder-nos oferir les vostres cançons.

Ara després d’aquests parlaments, uns altres joves, el grup UDÓLS DE LLOPS, ens deleitareu amb un concert. I també hi ha nois i noies que serviu a les taules, nens, nenes, infants, això ens omple de joia a tots, a petits i grans, només cal mirar-nos les cares. Vol dir que hi ha continuïtat, vol dir que l’hospitalitat té un futur esplèndid si els joves de més edat i els joves de menys edat seguim escoltant-nos entre tots, dedicant-nos temps, afrontant junts els reptes que se’ns plantegen i confiant uns amb els altres. Ningú és perfecte, però els qui teniu menys edat teniu més temps per aprendre i superar-vos.

Vull donar les gràcies també al nostre Bisbe Francesc, al consiliari Mn. Joan Baburés; al mossèn de les dues parròquies, l’Enric; a la nostra estimada presidenta de l’Hospitalitat, l’Anna Coll; a l Sr. Martí Vallès, alcalde de Cassà de la Selva; al Sr. Fermí Santamaria, alcalde de Llagostera; al Sr. Josep Aliu, regidor de cultura de Llagostera, i a tots els que heu vingut en una diada tant important per tota la família de Lourdes.

1 comentari:

  1. Una festa estraordinaria per recordar, gracies a la Maria I a la Dolors que ho varen organitzar de manera impecable

    ResponElimina